Forum

Date
By
Subject

Antrenor ?

hmm - studiaza si tu un pic istoria fotbalului privitor la asezarea jucatorilor in teren si mai departe vreau sa-ti spun ca eu nu am vrut sa ma refer la un anumit jucator(in speta SAVESCU) pentru ca acest baiat poate sa joace si portar si tot va rezolva un meci in care sunteti condusi .

Date
By
Subject

Re: Antrenor ?

prietene n-ai treaba , nu-ti vad rostul pe aici.. ti-am zis nu exista o regula pentru ce zici tu .. se folosesc jucatorii unde ai nevoie de ei .. la echipa mare a facut a facut schimb de mijlocasi de banda pentru ca intr-o parte erau mai slabi si trebuia fortat acolo ..

Date
By
Subject

Antrenor ?

hmm-i-mi devii simpatic daca spui ca la -10 -15 grade C acei copii si-au dorit sa mearga pe jos la stadiomul ROVA,eu am fost acolo cand copii aceria care erau uzi si plini de noroi i-l intrebau pe neanto Eugen cu ce pleaca de acolo,moment in care acesta a dat din umeri si a disparut.

Date
By
Subject

prietene, nea Eugen n-are vina .. ca nu el asigura transportul la aceasta echipa .. el doar antreneaza.. nu trebuie sa se ocupe de acest lucru, deci nu are vina in asta .. si eu am fost acolo cand au zis toti sa mearga pe jos spre stadion

Date
By
Subject

Antrenor ?

prietene hmm esti sigur ca neanto Eugen este antrenor? Si alta problema pe care vreau sa ti-o explic pentru viitor,nu te mai exprima cu privire la cei care scriu aici deoarece nu a jigni interlocutorul este faptul care demonstreaza ca esti inteligent,de obicei cei inteligenti cedeaza.

Date
By
Subject

Antrenor ?

Nu prietene,nu suntemprosti dar suntem dotati cu bun simt,iar daca tu consideri acest fapt ca fiind o componenta a prostiei nu te contrazic.
Privitor la cele expuse mai suste rog sa-ti dai o parere.
Merci!

Date
By
Subject

Antrenor ?

De ce sunteti rai si-l condamnati pe domnul CRACIUNESCU E.,el a fost un om plin de bun simt si de caracter si a facut la meciul Sporting Rosiori- Atletic Orbeasca aceleasi schimbari pe care le-a facut in prima etapa la Poroschia cand pe ANDREI VLADULESCU,CATALIN DOBRE si ALIN JUMUGA de abia i-am incalzit in masina pana la Alexandria,cu aerul conditionat dat la maxim pe pozitia cald.Aceleasi schimbari le-a facut si la Mosteni cand nu avea nici o rezerva..La Tiganesti ,Peretu,Zimnicea( la fel) unii si-au rupt picioarele pentru ca Domnul Craciunescu Eugen sa-si pregateasca hara bucuriei ,pe care a jucat-o calcand pe sufletele si ambitiile unor COPII.
Si tot dovada de bun simt si caracter deosebit a dat dovada dupa meciul din iarna dintre Sporting Rosior si Petrolul Videle (juniori) cand s-a ingrijit aat de bine de copii care trecusera pe primul loc in campionat incat i-a trimis asa uzi si murdari .pe jos ,de la stadionul Robema " aflat linga targul saptamanal pana la "Stadionul Municipal ROVA".Ce sa mai spun Domnule Craciunescu? Restul e "CANCAN"

Date
By
Subject

din cate stiu eu , ei au vrut sa plece pe jos de la stadion ..

Date
By
Subject

Antrenor ?

In atentia Domnului PAUL MARA care ar trebui sa ia atitudine privitor la antrenorul CRACIUNESCU EUGEN care trateaza copii care joaca la juniori ca pe "CURVE"
Explicatia este simpla,pe unii dintre acestia i-i foloseste tot anul in meciurile cheie (deci i-i fute tot anul) si dupa aceea iese la hora si se cununa cu bogata satului

Date
By
Subject

va fute bah k sunteti prosti... :))

<< 84 | 85 | 86 | 87 | 88 >>

Search site

© 2009 Created by C.M.