Forum

Date
By
Subject

Re: Re: ai belit polla

lasa-l ca e un cocalar obosit. si daca pun pana pe el sa vad daca ma iare tupeu sa vorbeasca asa face2face

Date
By
Subject

Re: Re: Re: ai belit polla

ce pula mea vorbiti voi astia de la silistea sugeamear mamele voastre pula din cate se vede pe acolo ajunge cam greu autobuzul:) :).sa imi bag pula in mortii vostri si in familiile voastre de retardatii pulii mele
Si u ce faci bah aurolacule daca ma prinzi ma sugi de coaie tu nu esti in stare sa scrii trei cuvinte si te crezi mare caratist.sa imi bag pula in ce ai tu mai drag

Date
By
Subject

Re: Re: Re: Re: ai belit polla

Cel mai trag imi e MA-TA ! Bafta la bagat pula in doamna MA-TA

Date
By
Subject

Re: Re: Re: Re: Re: ai belit polla

drag*

Date
By
Subject

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ai belit polla

ba prostule nu mai scrie bah pa aici ca nu stii nici cum te cheama da sa mai scrii si coect.
si nu imi mai bag pula in mata ca o sa am cosmaruri toata viata daca o vad.si daca e le fel da inteligenta ca tine e clar ce familie de distrusi sunteti

Date
By
Subject

Re: ai belit polla

Domnilor (daca pot sa va spun asa) aici sunt asteptate pareri despre fotball nu despre needucatia voastra, sau mai rau despre prostia si cretinismul care i-l afisati prin injurii si cuvinte obscene .
Sunt de acord sa aveti opinii diferite cu privire la jocul de fotbal, la echipele favorite, la jucatorii favoriti, dar ce aveti cu biata limba romana de o masacrati in halul acesta.
Tind sa cred ca voi considerati ca "TARANII" sunt o categorie de oameni prosti (mi-am dat seama de aceasta din ceea ce scrieti), dar vreau sa va atrag atentia ca este total gresit modul in care ginditi pentru ca in lume exista "TARANI" prin obirsie si "tarani" prin comportament.
In ultima categorie va incadrati multi dintre voi, dar daca ar fi numai atit nu ar deranja prea mult, insa aveti pretentia ca totul este asa cum singurul vostru neuron va arata ( cu toate ca ar trebui sa va ajute sa ginditi) si ca traind la oras totul vi s-ar cuveni . O sa-mi spuneti ca sunt un retardat de la tara care se oftica ca nu a avut norocul sa stea intr-un oras. "GRESEALA TOTALA" - sunt concitadinul vostru si uneori
i-mi este rusine. Rugamintea mea este sa dam fotbalului si sportului in general ceea ce i se cuvine si sa nu mai murdarim ecranele monitoarelor cu mizeriile existentei unora dintre noi.
Nu stiu citi dintre dumneavoastra vor intelege ce am scris eu mai sus, dar ma astept sa ma injure numai cei care se cred cretini, deoarece pentru prosti mai sunt ceva sperante (vagi).

Date
By
Subject

Foarte bun discurs

Foarte bun mesajul si foarte bine enuntat dar am o singura remarca legata de constructia "i-mi este rusine" se scrie legat "imi",totusi sper ca a fost o simpla inadvertenta.Per total imi pare bine ca sunt si persoane asa ca dvs care viziteaza acest site.S-a gandit cineva vreodata ca poate sunt si persoane de gen feminin care viziteaza acest site si cu siguranta nu ca sa asiste la asemenea schimburi de replici?o zi buna!

Date
By
Subject

Re: Foarte bun discurs

Cer scuze pentru inadvertenta sesizta de dumneavoastra si pot sa explic aceasta greseala prin aceea ca eram un pic nervos dupa ce am citit cele postate.

Date
By
Subject

Re: Foarte bun discurs

Cer scuze pentru inarvententa mea fiind dat faptul ca eram enervat de celele lecturate de pe acest site.

Date
By
Subject

Re: Re: Foarte bun discurs

PENTRU MINCATUL DE LITERE NU MA FAC VINOVAT EU CI TASTATURA.

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Search site

© 2009 Created by C.M.

Creați un site gratuit Webnode